نحوه محاسبه دستمزد نصاب کاشی و سرامیک
پیش از بیان نحوه محاسبه دستمزد نصاب کاشی بهتر است بدانیم که کاشی و سرامیک یکی از مهمترین متریال استفاده شده در خانه های امروزی است که معمولا در آشپزخانه و سرویس های بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد.
ظرافت و تمیز بودن کار کاشی کار و نحوه نصب او تاثیر فوق العاده ای در نتیجه آخر کار به همراه خواهد داشت. اما باید بدانیم که هزینه نصب کاشی نیز یکی از سوالات مهم مشتریان بوده و نیاز است بدانیم که محاسبه دستمزد کاشی کار به چه صورت محاسبه میشود.
در این مقاله کاشی حافظ قصد داریم نحوه محاسبه دستمزد کاشی کار و عوامل موثر در هزینه نصب کاشی و سرامیک را با شما در میان بگذاریم.
دستمزد نصاب کاشی چگونه محاسبه می شود؟
قیمت نصب کاشی معمولا به دو شیوه ی روز مزد و متراژ محل محاسبه می گردد.
هزینه نصب کاشی به صورت روزمزد(پس از بررسی محیط) :
در روش چکی کاشی کار بعد از مشاهده مکان فوق قیمت را اعلام میکند. این نوع محاسبه معمولا برای مساحت های کمتر از 50 متر است و هزینه به صورت روز مزد حساب می شود.
محاسبه دستمزد نصاب کاشی به صورت متراژ :
در روش محاسبه برا اساس متراژ محل، که برای مساحت های بزرگتر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، کاشی کار قیمت را برحسب متراژ و مساحت فوق اعلام میکند.
بهتر است در این بخش به عواملی که در هزینه نصب کاشی موثر است نیز بپردازیم.
عوامل موثر در هزینه نصب کاشی و سرامیک:
1.مساحت و متراژ کار :
یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت نصب کاشی، متراژ محیط مورد نظر است که این دستمزد با متراژ کار رابطه مستقیم دارد.
البته در متراژ های کوچکتر مانند حمام و دستشویی به علت سختی نصب سرامیک در محیط کم متراژ و زمان بیشتر در نصب کاشی ممکن است در محاسبه قیمت نسبت به متراژ وسیع تر بیشتر نیز باشد.
2.تعرفه های متفاوت در شهر های مختلف:
در شهر های بزرگ مانند تهران و اصفهان و.. دستمزد نصب کاشی و سرامیک نسبت به شهر های دیگر به دلیل نصب استادانه تر برخی از نصاب ها و هزینه بالاتر مصالح گران تر است
3.مهارت و تجربه نصاب:
اگر نصاب شما تجربه کاری سرعت و دقت و ظرافت کار بیشتری داشته باشد در تعیین دستمزد او تاثیر به خصوصی دارد.
4.اندازه کاشی:
هرچه قدر اندازه کاشی کوچکتر باشد نصب آن سختر و کاشی کار هزینه بیشتری در نظر میگیرد.
تاثیر روش نصب سرامیک و کاشی بر روی دستمزد نصاب کاشی:
معمولا دو روش برای نصب کاشی و سرامیک وجود دارد روش دوغابی و روش چسبی. روش دوغابی به دقت و ظرافت بیشتری نیاز داشته و نسبت به روش چسبی هزینه بیشتری را در بر میگیرد.(اگر مقاله چسب کاشی، ملات و چسب سنگ چه تفاوتی دارند؟ را مطالعه نکردید پیشنهاد می گردد حتما مطالعه کنید)
در روش دوغاب معمولا از شن و ماسه و سیمان برای نصب کاشی استفاده کرده و در روش چسبی معمولا در سطوحی که قبلا کاشی کاری شده و حال نیاز به مرمت دارند استفاده میشود.
در انتهای بحث پیشنهاد می شود برای نصب کاشی خود از وب سایتهای معتبر مانند آچاره بازدید کنید.
هیچ نظری وجود ندارد